پشت پرده ایده تشکیل شرکت بزرگ Apple چه کسی بود؟ (قسمت سوم)

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

۵ ابردرونگرای دنیا چه کسانی هستند و چگونه به موفیت دست یافتند؟ قسمت سوم – Steve Wozniak

ما در عصر درونگراها زندگی می‌کنیم. حرفه‌ای‌های درونگرا این روزها به قله‌های اعتبار و موفقیت دست پیدا کرده‌اند.

اگر در شش ماهه اخیر سری به اینترنت زده باشید حتما متوجه شده‌اید که وب‌سایت‌هایی نظیر Business Insider، The Huffington Post و Forbes از یک واژه محبوب به مراتب استفاده می‌کنند: هوش عاطفی یا Emotional Intelligence. درک این مساله که دیگران چه احساسی دارند، اینکه بیش از صحبت‌کردن گوش دهید و در هر لحظه درک عمیقی از احساساتتان داشته باشید و بدانید که آن احساسات را چگونه مدیریت کنید، چیزی است که روانشناسان اصطلاح «هوش عاطفی» را بر آن نهاده‌اند. بسیاری از رهبران درونگرای امروزی یا در میان افرادی قرار گرفته‌اند که از هوش عاطفی بالایی برخوردارند و یا هوش عاطفی خود را تقویت کرده‌اند. این مهم، نکته طلایی موفقیت برای یک رهبر درونگراست.

در ادامه به معرفی پنج رهبر درونگرای موفق خواهیم پرداخت که هوش عاطفی آنها اهداف کسب‌وکارشان را به سطح بالاتری ارتقا داده است.

[/av_textblock]

[av_slideshow size=’no scaling’ animation=’slide’ autoplay=’true’ interval=’4′ control_layout=”]
[av_slide id=’2434′][/av_slide]
[av_slide id=’2435′][/av_slide]
[av_slide id=’2436′][/av_slide]
[av_slide id=’2437′][/av_slide]
[/av_slideshow]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

۳٫ Steve Wozniak مؤسس اپل

استیو (استفان) گری وزنیاک در ۱۱ آگوست ۱۹۵۰ از پدر و مادری آلمانی در سن خوزه، واقع در ایالت کالیفرنیا متولد شد.

نمی دانیم تا کنون اسم استیو وزنیاک را شنیده اید یا نه ولی یکی از کسانی است که در پیشرفت اپل خیلی سهم داشت. او یار همیشگی استیو جابز بود و در پروژه ی مکینتاش هم شرکت داشت.

گیک ها و تکنولوژی دوستان به وزنیاک لقب های زیادی داده اند. معمولا او را با نام Woz (واز) یاد می کنند و «جادوگر شگفت انگیزِ Woz» از دیگر لقب های اوست. کسی نمی توانست مانند او  اپل I و اپل II را در دوسال پشت سر هم طراحی کند (سال ۱۹۷۶ و۱۹۷۷).

از دیدگاه نظریه تیپ‌شناسی میرز-بریجز، Steve Wozniak را جزو INTP ها می‌دانند. همچنین وی یکی از نوابغ بنیادین در میان رهبران درونگرا لقب گرفته است.

داستان زندگی وی پر است از ابتکار و نوآوری. وی در زمان خود صاحب ایده‌هایی بود که باعث شد دنیای فناوری به کلی تغییر کرده و مسیر جدیدی در مقابل آن باز شود. او توانست با استفاده از چهره جذاب و کاریزمای دوست برونگرایش یعنی Steve Jobs ایده‌هایش را در مقیاس بزرگ به منصه ضهور برساند. رهبران درونگرا می‌توانند در اتاق ساکتشان نشسته و چشم‌انداز دنیای تکنولوژی را همانگونه که می‌دانیم و دیده‌ایم تغییر دهند. ساخته و پرداخته کردن این ایده‌ها درس بزرگی است که ما می‌توانیم از شراکت بی‌نظیر و تکرارنشدنی Steve Wozniak و Steve Jobs به دست بیاوریم.

Wozniak در نقل‌قولی می‌گوید: «به نظر من هیچ چیز انقلابی و متحول‌کننده‌ای در قالب یک گروه و تیم تشکیل نمی‌شود… می‌خواهم یک نصیحتی به شما بکنم که انجام‌دادن آن شاید سخت باشد. نصیحت من این است که: تنها کار کنید …. نه در قالب گروه، نه در یک گروه.»

خوب خودتان بهتر می‌دانید که این جملات را تنها می‌توانید از زبان یک درونگرا بشنوید پس تعجب نکنید.

اما این بدان معنا نیست که شما باید خود را ایزوله کرده و از همه جا قطع ارتباط کنید. بلکه باید یاد بگیرید که چگونه در تنهایی تمام افکار و ایده‌های خود را در یک جا جمع کنید. این که در تنهایی خود تفکر کرده و نسبت به شبکه سازی و ارتباط با دوستان و همکاران علاقه نشان دهید، روشی است که بسیاری از رهبران درونگرا توانسته‌اند از طریق آن به موفقیت برسند.

این مقاله ادامه دارد….

مجتبی کریمی، دپارتمان MBTI خانه توانگری

منبع: Truity

 

[/av_textblock]

اشتراک گذاری

WhatsApp
Telegram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط